Regio Antwerpen

En omstreken

24/7

Bereikbaar

24/7

Bereikbaar

Regio Antwerpen

En omstreken

Boiler

Elektrische boilers en andere oplossingen voor warm water

Welkom bij onze loodgietersservice! Wij zijn dé specialist als het gaat om elektrische boilers, waterboilers, doorstromers, close in boilers, keukenboilers en meer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boiler, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een expansievat of je warmwaterboiler wilt laten vervangen, wij staan voor je klaar.

Wij bellen u terug!


  [recaptcha]

  Elektrische boiler: efficiënt en betrouwbaar

  Een elektrische boiler is een geweldige keuze als je snel wilt genieten van warm water in huis. Onze elektrische boilers zijn energiezuinig en bieden een constante toevoer van warm water, ongeacht de druk in de leidingen. Of je nu alleen woont of met een groot gezin bent, wij hebben de juiste elektrische boiler voor jouw behoeften.

  Waterboilers: direct warm water zonder wachten

  Voor direct warm water is een waterboiler ideaal. Met ons assortiment aan waterboilers geniet je binnen no-time van comfortabele temperaturen in de badkamer of keuken. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste capaciteit en installeren deze vakkundig bij jou thuis.

  Doorstromers: onbeperkt warm water

  Wil je nooit meer zonder warm water komen te zitten? Kies dan voor een doorstromer. Met een doorstromer heb je onbeperkt warm water, zonder dat je hoeft te wachten op het opwarmen van een boiler. Onze loodgieters kunnen de doorstromer snel en efficiënt installeren, zodat jij altijd kunt genieten van een warme douche of bad.

  Close in boilers: compact en praktisch

  Voor de keuken hebben wij een speciale oplossing: de close in boiler. Deze compacte boilers passen perfect onder het aanrecht en leveren direct warm water voor bijvoorbeeld de vaatwasser of gootsteen. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het plaatsen van close in boilers en zorgen voor een probleemloze installatie.

  Loodgieter Antwerpen

  Keukenboilers: snel warm water binnen handbereik
  Als je graag snel kokend water wilt gebruiken in de keuken, is een keukenboiler dé oplossing. Wij bieden diverse modellen die passen bij jouw behoeften. Met onze expertise kunnen we de keukenboiler precies afstemmen op jouw situatie en vakkundig installeren.

  Loodgieter Antwerpen

  Expansievat plaatsen: voorkom problemen met je boiler
  Een goed werkend expansievat is essentieel om problemen met de druk in je boiler te voorkomen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het plaatsen van expansievaten en zorgen ervoor dat jouw systeem optimaal functioneert en de levensduur van je boiler verlengd wordt.

  Loodgieter Antwerpen

  Warmwaterboiler herstellen: snel weer genieten van warm water
  Heb je problemen met je warmwaterboiler? Onze experts staan voor je klaar om deze te herstellen. Met onze snelle service zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van een betrouwbare en goed werkende warmwaterboiler.

  Loodgieter Antwerpen

  Boiler vervangen: efficiëntie en veiligheid
  Als je huidige boiler verouderd of versleten is, is het tijd om deze te vervangen. Onze loodgieters helpen je bij het kiezen van een nieuwe boiler die perfect past bij jouw behoeften en zorgen voor een professionele installatie. Zo kun je genieten van optimale efficiëntie en veiligheid in huis.

  Waarom vertrouwen op Santech

  Voor al jouw loodgieterswerkzaamheden en oplossingen voor warm water ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor installatie of reparaties!

  Heb je een lekkage? Onze experts staan voor je klaar om deze te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op!

  Neem nu contact met ons op