Regio Antwerpen

En omstreken

24/7

Bereikbaar

24/7

Bereikbaar

Regio Antwerpen

En omstreken

Centrale verwarming

De centrale verwarming is een van de belangrijkste elementen van een gebouw. Niet alleen is
het essentieel voor het comfort, maar ook om vochtproblemen zoals schimmels tegen te gaan.
Een goede centrale verwarming is ook energiebesparend! Er is namelijk heel wat minder energie (gas, elektriciteit) nodig om een ruimte op te warmen.

Santech is de specialist in Groot Antwerpen als het aankomt op het installeren van een verwarmingsketel en het herstellen van een bestaande verwarmingsketel van het merk Vaillant. Ook kunnen we uw radiator vervangen of herstellen indien nodig. Door op de expertise van Santech te vertrouwen kunt u snel en betaalbaar een energiebesparende centrale verwarming voor uw gebouw laten plaatsen.

Neem nu vrijblijvend contact op met Santech voor het leveren, plaatsen en herstellen van uw CV. Wij geven u ook graag een advies op maat!

Wij bellen u terug!


  Installatie CV-ketel van Vaillant

  Wilt u uw oude ketel vervangen met een nieuwe condensatieketel van Vaillant, of zit u in een renovatie en hebt u een volledig nieuwe installatie nodig, dan helpen we u daar graag mee verder. U kunt ons vertrouwen voor allerlei werken zoals het plaatsen van radiatoren, thermostaat installeren, expansievat plaatsen, warmwaterboiler plaatsen, wij doen het allemaal.

  Herstellingen en depannages Vaillant

  Geeft uw CV-ketel van Vaillant een foutmelding, een foutcode, of doet hij het niet meer, dan kan u op onze diensten rekenen. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal en leveren een snelle service, neem contact op met ons.

  Vloerverwarming

  Een vloerverwarming verbruikt minder energie en is plaatsbesparend. Dit kan als hoofdverwarming of als bijverwarming geplaatst worden. Wil je ook lekker warme voetjes in de winter, dan staat onze professionele dienst klaar om u verder te helpen.

  Centrale Verwarming specialist in Antwerpen

  Laat uw centrale verwarming leveren en plaatsen door gespecialiseerde loodgieters in Antwerpen! Santech heeft een jarenlange ervaring in het installeren van thermostaten, warmwaterboilers en Centrale verwarming. Elk van deze diensten kunnen wij snel en efficiënt voor u doen tegen een scherpe prijs.

  plumber

  U kunt op de gespecialiseerde loodgieters rekenen voor o.a volgende diensten:

  Verwarmingsketel installeren : Wilt u uw CV vervangen door een energiezuiniger exemplaar of wilt u uw nieuwbouw van een centrale verwarming van Vaillant voorzien? Dan kunt u beroep doen op de loodgieters te Antwerpen van Santech! Wij komen snel ter plaatse en installeren uw verwarmingsketel tegen een scherpe prijs.

  Thermostat installeren : Wilt u een thermostaat installeren of uw oude thermostaat vervangen door een beter exemplaar? Santech in Groot Antwerpen staat klaar om u snel van dienst te zijn. 

  Ketel en boiler plaatsen en herstellen : De verwarmingsketel om uw woning van warm water te voorzien is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis als het op energiegebruik aankomt. Wij plaatsen voor u een boiler op maat van uw energieconsumptie met een laag verbruik en optimale prestaties. Ook is het mogelijk om uw bestaande ketel van Vaillant door ons te laten herstellen.

  Radiator plaatsen en vervangen : Zijn de radiatoren in uw gebouw aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een ideale radiator voor uw nieuwbouw in Groot Antwerpen? Dan kunt u op de loodgieters van Santech vertrouwen om u snel en efficiënt te assisteren. Wij helpen u ook graag door te adviseren welk model radiator het meest geschikt is voor uw gebouw en verbruik.

  Santech is trots op de reputatie die het heeft opgebouwd inzake het installeren van centrale verwarming in de regio Antwerpen. Wanneer u kiest voor ons kunt u rekenen op een betaalbare service van hoge kwaliteit.

  Waarom uw CV laten plaatsen door Santech

  Santech is een loodgietersbedrijf dat al jaren actief is in Groot Antwerpen. In deze jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd als het aankomt op kwalitatief vakmanschap!
  Loodgieter Antwerpen

  Betaalbaar : bij Santech hanteren we uitermate scherpe tarieven. Ongeacht of u een nieuwe radiator wilt of een herstelling op uw verwarmingsketel wilt, bij Santech weet u zeker dat u de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt!

  Loodgieter Antwerpen

  Betrouwbaar : wanneer u een afspraak inboekt met Santech voor een plaatsing of een herstelling van uw centrale verwarming, dan kunt u er op vertrouwen dat deze op tijd en met vakmanschap worden uitgevoerd. Onze vakmannen hebben jaren ervaring en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

  Loodgieter Antwerpen

  Snelle service : is uw CV van Vaillant stuk of heeft u een dringende herstelling nodig? Wanneer u in de regio Antwerpen gelegen bent kunnen wij snel ter plaatse zijn om u te helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten tot de problemen met uw centrale verwarming opgelost zijn.

  Loodgieter Antwerpen

  Gespecialiseerde loodgieters : de loodgieters van Santech behoren tot de beste in Antwerpen. Dankzij hun gespecialiseerde kennis kunnen zij u een advies op maat geven die past bij uw woning en behoeften. Daarnaast kunnen zij u ook met andere diensten naast uw centrale verwarming assisteren.

  Heeft u nog vragen over wat Santech voor u kan doen op het vlak van centrale verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

  Lekkende kraan? Geen loodgietersklus is te groot of te klein! Neem vandaag nog contact met ons op!

  Neem nu contact met ons op