Regio Antwerpen

En omstreken

24/7

Bereikbaar

24/7

Bereikbaar

Regio Antwerpen

En omstreken

Sanitair

Santech is de expert in Antwerpen op het gebied van sanitair. Al jaren zijn wij een vaste waarde in de regio Antwerpen als het aankomt op het herstellen, ontstoppen en vervangen van waterleidingen. Wanneer u de experts van Santech inschakelt kunt u er op rekenen dat wij snel ter plaatse zijn en u tegen een betaalbare prijs helpen.

De loodgieters van Santech zijn actief in Groot Antwerpen en kunnen ook dringende herstellingen uitvoeren. Wij hebben ook een loodgieter van wacht wanneer u een ernstige lekkage aan een leiding heeft die snel verholpen moet worden. Kortom, ongeacht welk sanitair probleem u heeft, op de loodgieters in Antwerpen van Santech kunt u rekenen.

Neem nu contact op met de loodgieters van Santech voor alle werken omtrent uw sanitair in Antwerpen! Ook als u een vraag heeft over wat wij voor u kunnen doen, zijn we u graag van dienst.

Wij bellen u terug!


  Hersteldienst

  Hebt u een dringende herstelling nodig van uw sanitaire installatie? Hebt u een lekkende kraan, moet uw waterleiding hersteld worden, of hebt u een douche, bad of wc dat moet hersteld worden, hebt u nood aan een nieuwe warmwaterboiler, expansievat en noem maar op, onze professionele dienst staat klaar voor alle sanitaire defecten en installaties. Heb je zin om je statoilet door een hangtoilet te vervangen, dit kan snel gebeuren, neem contact op met ons.

  Installatiedienst

  Wij installeren alle sanitaire voorzieningen in residentiële woningen. Een goede afvoer en
  riool aanleggen is een belangrijk detail van een goed werkende badkamer. Hiernaast is de
  aanblik van een moderne badkamer ook gewenst, u kiest de toestellen en afwerking, wij
  plaatsen ze voor u.

  Water- en gasleidingen

  De basis van goedwerkende badkamers zijn de water- en gasleidingen. Naast de hedendaagse afwerking is de basis van groot belang om tevreden te zijn over de werking van uw badkamer of toiletruimte. Heeft dit een herstelling of vernieuwing nodig, heeft u volledig nieuwe gasleidingen of waterleidingen nodig, wij leveren deze diensten op een snelle en correcte manier.

  Wat kan Santech voor uw sanitair doen

  Bij Santech werken meerdere loodgieters met een extensieve ervaring. Hierdoor kunnen we inzake sanitair zo goed als elk probleem voor u oplossen. Hieronder vindt u een summiere omschrijving van wat onze loodgieters in de regio Antwerpen voor u kunnen doen.

  Loodgieter Antwerpen

  Badkamer plaatsen : wilt u er zeker van zijn dat uw badkamer vakkundig wordt geplaatst? Dan laat u dit best doen door de experts van Santech. Onze loodgieters zijn de absolute experts als het aankomt op het naadloos plaatsen van badkamers tegen een scherpe prijs. Ongeacht of u een badkamer wilt laten plaatsen binnen een klein budget of een echt oord van luxe wilt, Santech heeft de expertise in huis om u snel te geven wat u zoekt.

  Loodgieter Antwerpen

  Sanitaire herstellingen : werkt uw sanitair niet meer naar behoren of zit u met een verstopte leiding? Onze loodgieters in Antwerpen kunnen snel uw sanitair herstellen. Hierdoor heeft u snel het comfort terug en vermijdt u waterschade aan uw gebouw. Ook bij een ernstige verstopping van de leidingen van uw sanitair - zoals een douche waarvan het water niet wegloopt - zijn onze loodgieters u graag van dienst!

  Loodgieter Antwerpen

  Kraan Repareren : komt er geen water meer uit de kraan of lekt deze? Onze loodgieters helpen u graag om dit snel en effectief tegen een scherpe prijs op te lossen. Wij kunnen ook uw verouderde kranen door nieuwe exemplaren vervangen. Ook voor het plaatsen van een buitenkraan kunt u op de loodgieters van Santech te Antwerpen vertrouwen.

  Loodgieter Antwerpen

  Leiding repareren : heeft u een loodgieter nodig voor uw waterleiding te plaatsen of te ontstoppen? Wacht niet te lang met een waterleiding die kapot is en laat deze snel vakkundig vervangen om schade te voorkomen. Onze loodgieters uit Groot Antwerpen helpen u graag zo snel mogelijk uit de nood! Ook voor herstellingen die dringend zijn kunt u terecht bij ons!

  Loodgieter Antwerpen

  Badkamer herstellen : werkt de douche niet goed meer of is er iets mis met het bad? Onze loodgieters helpen graag om al het sanitair in uw badkamer te vervangen of te herstellen. Hierdoor voorkomt u verdere schade en zorgt u ervoor dat alles in uw badkamer weer optimaal werkt.

  Loodgieter Antwerpen

  Dringende herstelling Sanitair : Wanneer het sanitair van een gebouw niet (goed) werkt, heeft dit niet alleen invloed op het comfort, maar kan er ook ernstige schade optreden. Zo kan een kapotte waterleiding snel zorgen voor ernstige vochtschade doorheen uw hele woning. Het snel en permanent herstellen van beschadigde onderdelen van het sanitair is dus essentieel. Wanneer u contact opneemt met Santech te Antwerpen dan wordt u in geen tijd geholpen door een van onze loodgieters.

  Waarom vertrouwen op Santech

  Santech geniet van een sterke reputatie als het aankomt op sanitair herstellen, vervangen en plaatsen in Antwerpen en omstreken. Onze loodgieters zijn allemaal gepassioneerd door het vak en hebben een extensieve ervaring opgebouwd doorheen de jaren. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat we uw werken volgens de regels van de kunst uitvoeren.

  Naast een uitstekende service legt Santech er zich ook op toe om de diensten betaalbaar te houden en snel uit te voeren. Zo kunt u in geen tijd genieten van uw nieuwe badkamer of er op vertrouwen dat een probleem snel wordt opgelost. Wij zijn ook beschikbaar voor het uitvoeren van een dringende herstelling. Wanneer u in de regio Antwerpen uw sanitair wit laten herstellen is Santech de betrouwbare partner die u nodig heeft.

  Heeft u nog vragen over wat Santech voor u kan doen op het vlak van sanitair in Groot Antwerpen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag vrijblijvend verder!

  Lekkende kraan? Geen loodgietersklus is te groot of te klein! Neem vandaag nog contact met ons op!

  Neem nu contact met ons op