Regio Antwerpen

En omstreken

24/7

Bereikbaar

24/7

Bereikbaar

Regio Antwerpen

En omstreken

 

 

2000 – 2018 – 2020 – 2030 – 2040 – 2050 – 2060 – Antwerpen Centrum – Antwerpen Zuid – Antwerpen Harmonie – Antwerpen-Noord – Antwerpen ’t Eilandje – Aartselaar – Bazel – Berchem – Berendrecht – Beveren-Waas – Boechout – Boom – Borgerhout – Borsbeek – Brasschaat – Brecht – Broechem – Burcht – Deurne – Edegem – Ekeren – Emblem – Heffen – Hemiksem – Hoboken – Hoevenen – Hombeek – Hove – Kalmthout – Kapellen – Koningshooikt – Kontich – Kruibeke – Leest – Lier – Lillo – Lint – Mechelen – Merksem – Mortsel – Niel – Oelegem – Puurs – Ranst – Reet – Ruisbroek – Rumst – Rupelmonde – ’s Gravenwezel – Schelle – Schilde – Schoten – Sint-Job-in-’t-Goor – Sint-Lenaarts – Stabroek – Vremde – Waarloos – Walem – Wijnegem – Willebroek – Wilrijk – Wommelgem – Zandhoven – Zandvliet – Zoersel – Sint-Niklaas – Zurenborg – Zwijndrecht

 

Voor Santech Loodgieter 20260 Antwerpen klus is te groot of te klein, wij staan voor u klaar.

Uw partner in sanitair en centrale verwarming

Onze troeven en sterke punten

Snelle en efficiënte service

Met onze persoonlijke aanpak communiceren we steeds op tijd rekening houdend met uw situatie.

Specialisten

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de sector en werken met de meest kwalitatieve materialen.

Betaalbare prijzen

Wij zullen onze efficiënte dienstverlening en goede kwaliteit met redelijke prijzen aanbieden.

Santech - gespecialiseerde loodgieter in 2060 Antwerpen

Betrouwbare en betaalbare Loodgieter in 2060 Antwerpen

Ligt je regio er niet bij, geen probleem, neem dan eerst even telefonisch contact op of mail ons dan kunnen we bekijken of we toch voor u van dienst kunnen zijn.

Wat kan Santech in 2060 Antwerpen voor u doen?

Loodgieter Antwerpen

Dringende herstelling : heeft u een lek, een niet-werkende verwarming of een ander probleem waar u snel een oplossing voor nodig heeft? De loodgieters van Santech kunnen snel en betaalbaar ter plaatse de herstellingen voor u doen!

Loodgieter Antwerpen

Sanitair : wilt u uw kraan laten vervangen of hebt u een lekkende kraan? Santech kan snel een nieuwe kraan leveren en plaatsen zodat u niet zonder warm/koud water hoeft te blijven. U kunt voor alle sanitaire werken vertrouwen op Santech.

Loodgieter Antwerpen

Ontstoppen van leiding: is uw leiding verstopt en heeft u een betrouwbare loodgieter nodig die u snel kan helpen? De experts van Santech hebben een jarenlange ervaring met het vlot herstellen van verstopte leidingen in Antwerpen en omstreken. Zo heeft u snel uw comfort terug en voorkomt u (water)schade aan uw woning.

Loodgieter Antwerpen

Centrale verwarming plaatsen : wilt u uw centrale verwarming vervangen door een energiezuinige optie? Santech kan snel een nieuwe CV van het merk Vaillant in uw huis tegen een betaalbare prijs leveren en plaatsen.

Loodgieter Antwerpen

Herstellen van CV : wanneer uw centrale verwarming van Vaillant niet meer optimaal werkt of zelfs niet meer aanslaat, kan dit ernstige gevolgen hebben. Een kapotte of slecht werkende CV gebruikt meestal meer energie en kan een gevaarlijke hoeveelheid CO2 uitstoten. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw huis vochtschade krijgt. Geeft uw Vaillant ketel een foutcode, Santech helpt u om uw centrale verwarming snel helemaal terug in orde te krijgen. Wij zijn hoog gespecialiseerd in condensatieketels van Vaillant.

Loodgieter Antwerpen

Warmwaterboiler plaatsen : wilt u een energiezuinige warmwaterboiler plaatsen? Dan kunt u vertrouwen op de experts van Santech. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze te maken om een boiler te vinden die binnen uw energieverbruik en budget past!

Loodgieter Antwerpen

Algemene rioleringswerken : dankzij de extensieve ervaring van de specialisten van Santech, kunnen we ook algemene rioleringswerken, zoals installatie en reparatie, snel en efficiënt voor U uitvoeren.

Weet u niet zeker of U terecht kunt bij Santech of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen U graag zo snel mogelijk verder met al uw vragen en problemen.

Waarom kiezen voor Santech loodgieter 2060 Antwerpen?

Loodgieter Antwerpen

Betaalbaar : Bij Santech koppelen we een uitstekende service aan scherpe tarieven. Zo kunt u binnen uw budget een CV laten plaatsen, en dringende herstelling laten uitvoeren of uw leidingen het nodige onderhoud geven.

Loodgieter Antwerpen

Jaren ervaring : Santech is al jaren een vaste waarde in Antwerpen. Onze specialisten hebben een extensieve ervaring in het plaatsen en herstellen van centrale verwarming, warm water boilers, sanitair en algemene rioleringswerken.

Loodgieter Antwerpen

Snelle service : een lek of een kapotte centrale verwarming komt nooit goed gelegen. Ook wanneer u een energiezuinige installatie wilt plaatsen wilt u dat ZO snel mogelijk doen. Wij zorgen ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten vooraleer een van onze vakmannen ter plaatse komt.

Loodgieter Antwerpen

Efficiënt : naast een snelle afspraak met onze loodgieters, werken we ook bijzonder efficiënt. Meestal kan het werk in een enkel bezoek worden uitgevoerd en is dit direct goed uitgevoerd. Zo kunt u snel genieten van de voordelen van uw nieuwe installatie en hoeft u geen stress te hebben dat er nog herstellingen nodig zijn.

Loodgieter Antwerpen

Advies op maat : dankzij onze jaren ervaring in het herstellen en plaatsen van allerlei installaties zijn onze loodgieters van alle markten thuis. Ze kunnen je dan ook een advies op maat geven over welke installaties - warm water boiler, centrale verwarming, enz - voor uw noden het beste zijn.

Loodgieter Antwerpen

In uw buurt : Santech is gelegen in Antwerpen. Wanneer u ook daar woont, kunt u er op vertrouwen dat er bij een dringende herstelling snel iemand ter plaatse kan zijn. Wanneer u kiest voor onze loodgieters in Antwerpen, dan kunt u ook snel een antwoord krijgen op uw vragen.

Uw specialist in centrale verwarming en sanitair in 2060 Antwerpen

Santech is een loodgietersbedrijf in de regio Antwerpen met jarenlange ervaring in het vak. Wij bieden een breed scala aan diensten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in alle soorten werken. Zo kunnen wij u bijstaan door het leveren en plaatsen van centrale verwarming en sanitaire installaties. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen en verleggen van uw gas- en waterleidingen.

U kunt bij ons terecht voor dringende herstellingen en alle soorten sanitaire toepassingen. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar om u een advies op maat te geven of uw vragen te beantwoorden rond sanitair, herstellingen en uw centrale verwarming. Wij zetten ons altijd in om u een snelle service van kwaliteit tegen een bijzonder scherp tarief te bezorgen.

Vaillant Centrale Verwarming 2060 Antwerpen

Onze installateurs zijn Vaillant specialisten Hierdoor kunnen wij u een uitstekende service bieden voor al uw Vaillant verwarmingsbehoeften. Of het nu gaat om een herstelling van uw Vaillant ketel, het oplossen van foutcodes of de installatie van een nieuwe Vaillant ketel, wij staan voor u klaar voor

Vaillant herstelling, Vaillant Boiler, Vaillant interventie, Vaillant depanage, Vaillant ketel problemen, Vaillant foutmelding, Vaillant foutcodes, Storing cv-ketel, Vaillant installateur, Loodgieter Vaillant, Vaillant technieker, Vaillant hersteller, Dringende herstelling ketel, Boiler lekt, Loodgieter dringende interventie, Vaillant geen warm water en andere loodgietersdiensten

Onze diensten

Kwaliteit is onze garantie!

Wij bieden een breed scala aan diensten voor residentiële klanten. 

santech.be Plumber
Over Santech

Uw specialist in centrale verwarming en sanitair 2060 Antwerpen

Wij zijn een loodgietersbedrijf met jarenlange ervaring in het vak. Wij bieden een breed scala aan diensten. 

0

Toilets Installed

0

Leaky Faucets Fixed

0

Heating Systems Fixed

loodgieter Antwerpenloodgieter Antwerpenloodgieter AntwerpenHerstelling-waterlek-370x260loodgieter AntwerpenLeveren-en-plaatsen-electrisch-warmwaterboiler-370x260 (1)

Lekkende kraan? Geen loodgietersklus in Lint is te groot of te klein. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem nu contact met ons op